Eladó Lakás, Veszprém

Eladó Lakás, Veszprém
Cím
Magyarország, 8200 Veszprém
Épület
Építési év1973 évÉpítési módPanel
Műszaki adatok
Emelet15Komfort típusÖsszkomfort
Általános adatok
Közös költség15500 FtTájolásnyugat
Helyiségek
Szobaszám2
Leírás

Eladó Veszprémben egy FELÚJÍTOTT, összkomfortos belvárosi lakás a 15. emeleten, elképesztő PANORÁMÁVAL!

Az 50 m2-es, 2 szobás, napfényes otthon teljesen felújított, minden részletre gondosan ügyeltek! Az ingatlan új burkolatokkal, igényes belső nyílászárókkal és korszerű villanyvezetékekkel lett ellátva, így biztosítva egy modern és kényelmes otthon benyomását.

A lakásban SAJÁT TÁROLÓ található, emellett egy közös tároló is rendelkezésre áll. A szépen karbantartott lépcsőház igényes környezetet biztosít, gondnokkal és a házban található edzőteremmel. Személy- és teherlift is rendelkezésre áll, így a mindennapi kényelem garantált.

A lakásban LÉGFŰTÉS található, ami nemcsak energiatakarékos, de kellemes hőérzetet is biztosít.

A városközpontban elhelyezkedő ingatlan közelében minden megtalálható: üzletek, éttermek, szórakozási lehetőségek! Ideális választás azoknak a pároknak, kis családoknak akik egy stílusos, azonnal költözhető lakást keresnek!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Eladó — Lakás
  • Szobaszám:2
  • Hirdetés #:425784
  • Eladási ár
  • 41 900 000 Ft
Hirdető adatai

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel
Tipp
Ha ingatlant hirdet, érdemes kiemelési szolgáltatásokat igénybe venni, amivel figyelemfelkeltőbb a hirdetése.
Nem szeretnék több tippet