Eladó, ház, Veszprém, Tés

Cím
Magyarország, Veszprém, 8109 Tés
Épület
Építési év1950 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaÁtlagosVillanyVan
CsatornaVan
Általános adatok
Tájolásdélnyugat
Helyiségek
Szobaszám2
Leírás

A legtisztább levegőjű bakonyi kisfaluban, Tésen, felújított családi ház eladó! A tornácos családi ház magába foglal két külön álló szobát, egy fürdőszoba+ WC-t, konyha- étkezőt. A tulajdonos a házat felújította. Megújultak a víz és villanyvezetékek, a szobákban laminált parketta került, a konyhába és a fürdőszobába új bútorok és burkolatok lettek beépítve, a tető új fedést kapott. Fűtést cserépkályha és villanyfűtés , meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az épület megtartotta hangulatos, falusi jellegét, a nyílászárók fából készültek, eredeti fa ablakok, felújítva. Az épület 1 méter magasságig kőből, felette vályogból készült. Nem ázik, nem reped. Az épülethez csatlakoznak az állatartásra alkalmas melléképületek, pince és egy kőház is. A telek hatalmas, benne gyümölcsfák és telepített akácos is található. Alkalmas gazdálkodásra vagy bérbeadásra egyaránt. Az ingatlan a falu közepén található közel mindenhez.

Irodánk kizárólagos megbízással rendelkezik. Megtekinteni előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Az ingatlan megvásárlásához CSOK PLUSZ és Falusi CSOK is igényelhető. Erről részletes információt és hitelszűrést a várpalotai irodánkban kaphat. Tekintse meg az ingatlanról készült videókat az OTTHON CENTRUM oldalán a H485724 regisztrációs számon.

Hívjon, nézze meg!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Közművek: víz,villany,csatorna

Eladó — Ház
  • Alapterület:58 m2
  • Telekterület:5798 m2
  • Szobaszám:2
  • Hirdetés #:399719
  • Eladási ár
  • 33 500 000 Ft
    577 586 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel