Eladó, ház, Zala, Letenye

Cím
Magyarország, Zala, 8868 Letenye
Épület
Építési év1940 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaKiválóFűtésCirkó
GázVanVillanyVan
CsatornaVan
Általános adatok
Tájolásészak
Helyiségek
Szobaszám2
Leírás

Letenye az M7-es autópálya, Budapest, a Balaton és a délnyugati magyar-horvát országhatár között teremt korszerű közúti összeköttetést. Horvátországgal közös határral rendelkezik, megszakítás nélkül lehet autópályán utazni, egészen a horvát tengerpartig. A Zalai borvidék, a Mura folyó, a bánya- és horgásztavak, a Kistolmácsi tó, a Budafai arborétum és még sorolhatnám, mind gyönyörű látnivalói a térségnek, mely számos szabadidős tevékenységet kínál az itt élőknek, és az ide látogatóknak egyaránt.

A településen általános iskola,bölcsőde, óvoda, bevásárlási lehetőség, rendőrőrs, posta, könyvtár, orvosi rendelők, szociális otthon működik

Ebben a csendes, barátságos övezetben vált eladóvá ez a teljes körű belső felújításon átesett, tégla falazatú családi ház.

Az ingatlan jellemzői: - 55 m2-es alapterület. - 2 szoba, amerikai konyha-étkező-nappali, fürdőszoba-WC előszoba helyiségekből áll a lakótér. - Terei tágasak, jó elosztásúak. - 13,5 m2-es déli tájolású terasz. - Víz, villany, csatorna, gáz a házba bekötve. - 2022-2023 években a felújítás során a teljeskörű villamossági hálózat (32A, éjszakai áram), vívezetékek ki lettek cserélve. A házban aljzatszigetelés, betonozás, gipszkartonozás történt. Ezt követően kapta meg az új burkolatokat. A nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve. - A fűtésrendszer is teljesen új: gáz központi cirkó fűtés. - A tágas konyha-étkező-nappaliban helyet kapott egy hűtő-fűtő klímaberendezés is. - A régi cseréptető szintén le lett cserélve antracit színű lemezterőre. - Az udvaron rendelkezésre áll egy tágas tároló, valamint a ház mellett térkövezett nyitott beálló 2db személyautó számára. - A telek 3657 m2 nagyságú, nagy zöld felülettel és számos gyümölcsfával rendelkezik: barack, cseresznye, málna, áfonya, alma, meggy. 2db magaságyás is rendelkezésre áll, az egyikben szépen termő eperrel. - Felújított kerti toalett.

Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Eladó — Ház
  • Alapterület:55 m2
  • Telekterület:3657 m2
  • Szobaszám:2
  • Hirdetés #:399723
  • Eladási ár
  • 35 000 000 Ft
    636 364 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel