Eladó, ipari terület, Győr-Moson-Sopron, Sopron

Cím
Magyarország, Győr-Moson-Sopron, 9400 Sopron
Leírás

Sopron fejlett, remekül megközelíthető kereskedelmi szolgáltató, gazdasági területéről ajánlom figyelmükbe ezt a 3000 m2- es területen álló, 427 m2- es, magas minőségben, praktikusan, polcrendszerekkel kivitelezett csarnokot!

A 2014- ben épült ingatlan helyiségei: - 240 m2 raktár - 200 m2- es galéria tároló résszel és irattárral - 81,54 m2 iroda - 15 m2 vezetői iroda - 15 m2 tároló - 10 m2 étkező/ teakonyha - öltöző, fürdőszoba, külön wc és szerver szoba

MŰSZAKI JELLEMZŐK Az iroda műanyag szerkezetű ablakai 3 rétegű üvegezésűek, és elektromos árnyékolókkal felszereltek. A raktár ablakai két rétegű üvegezésűek. Az épület fűtését,- hűtését hőszívattyú rendszer és szellőző rendszer szolgáltatja. Kamera rendszer, riasztó, központi porszívó, és IT háttér emeli a komfort fokozatot. Az utcáról való bejárás elektromos kapun keresztül működik.

Fejlesztési lehetőségekkel is bír az ingatlan, mivel a beépítési előírások szerint az épület még bővíthető, ezzel is növelve a befektetés értékét ( legnagyobb beépítettség 60% ). A területet számos kialakított parkoló, és tároló konténer is gazdagítja.

Ha Ön olyan helyet keres, ami kiemeli cégét a versenytársak közül kívül,- belül igényes megjelenésével, és ideális működési környezetet nyújt, akkor ez a csarnok tökéletes választás lehet. Lépjen kapcsolatba velünk a bővebb információért és személyes helyszíni bemutatóért! Az ingatlan gyorsan költözhető, várjuk hívását!

Eladó — Ipari terület
  • Hirdetés #:399180
  • Eladási ár
  • 295 000 000 Ft
    690 867 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel