Eladó, ipari terület, Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaföldvár

Cím
Magyarország, Jász-Nagykun-Szolnok, 5430 Tiszaföldvár
Leírás

Tiszaföldváron Eladó Dobozüzem

Tiszaföldváron kínálunk eladásra egy 1960-as években épült, 530 m² alapterületű téglából készült épületet. Az ingatlan korábban dobozgyártó üzemként funkcionált. A két épületszárnyban műhelyek, gyártócsarnok, irodák és szociális helyiségek találhatóak.

A telek mérete 931 m², az épület további raktárakat és irodákat is magában foglal. Az épület ipari árammal van ellátva, a fűtést gáz tüzelésű kazán biztosítja. Könnyen megközelíthető helyen fekszik, a bejárat közvetlenül a főútról nyílik. A stabil szerkezetű épület teljes felújításra szorul.

Tiszaföldvár a Közép-Tiszavidékhez tartozó Nagykunság Szolnok-Túri-sík kistájegységében helyezkedik el, Szolnoktól délre, a Tisza folyó középső szakaszának bal partján, a Tiszazug északi részén. A várostól legközelebb északra Martfű, délre Cibakháza, keletre Mezőhék található. Budapesttől kb. 130 km-re helyezkedik el.

Az ingatlan vételára + áfával terhelt.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.

Eladó — Ipari terület
  • Hirdetés #:398482
  • Eladási ár
  • 39 900 000 Ft
    75 283 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel
Tipp
Ha ingatlant hirdet, érdemes kiemelési szolgáltatásokat igénybe venni, amivel figyelemfelkeltőbb a hirdetése.
Nem szeretnék több tippet