Barion Pixel

Eladó, ipari terület, Pest, Sződliget

Cím
Magyarország, Pest, 2133 Sződliget
Épület
Építési év2019 év
Leírás

Sződliget és Göd határában, GAZDASÁGI-IPARI ÖVEZETBEN, a lakóházaktól távol, mégis kiváló közlekedés mellett 2462 m2-es terület eladó!

Szinte az UTOLSÓ ILYEN JELLEGŰ TERÜLET, amely most eladósorba került.

A terület alkalmas tulajdonképpen BÁRMILYEN IPARI - GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉG végzésére, amely egyébként lakóövezetekben nem végezhető. (Pl.: lakatosműhely, autószerelő műhely, lapszabászat, stb...)

A területen az alábbi funkciójú épületek helyezhetők el: a) ipari termelőüzemek, b) kutatóhelyek, c) raktárak, tároló építmények, d) ENERGIASZOLGÁLTATÁS LÉTESÍTMÉNYEI, e) irodaépületek, szociális és közösségi célú létesítmények f) sportépítmények, g) GÉPJÁRMŰTÁROLÓK, KÖZLEKEDÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI LÉTESÍTMÉNYEK, h) ÜZEMANYAGTÖLTŐ.

Gazdasági-ipari övezet. Széles autóbejáró és úszókapu.

A talaj többszörösen tömörített, TEHERBÍRÓ! A terület teljesen körbekerített. Áram bevezetve, a víz fúrt kútról megoldható (kiváló a vízminőség az utcában), de a közműves víz az ingatlantól 50 m-re van, így a vízvezeték behúzása is megoldható egyszerűen. A szennyvizet óriási emésztő vezeti el. Gáz, csatorna nincs.

BEÉPÍTHETŐSÉG: 40 %! Max. szintterületi mutató: 1,5 m2/m2 Épületek, egyéb építmények max. magassága: 6,5 m

FELÉPÍTMÉNY: Jelenleg egy újszerű, könnyűszerkezetes, teherbíró padozattal épített (C26-os beton) 72 nm-es műhely és egy 48 nm-es egyéb helyiség (fürdőszobával, konyha-résszel) található a területen.

Bővebb információért, megtekintésért hívjon!

Ipariterület, Pestmegye, Göd, Sződ, Sződliget, gazdasági, ipari, műhely, telephely, telep, telek, mezőgazdasági, eladótelek, eladótelephely,

Eladó — Ipari terület
  • Hirdetés #:85378
  • Eladási ár
  • 135 000 000 Ft
    54 833 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel
Tipp
A pontosabb eladási ár meghatározásához használja az árstatisztika funkciót az adminisztrációs felületen.
Nem szeretnék több tippet