Eladó, iroda, Heves, Gyöngyös

Cím
Magyarország, Heves, 3200 Gyöngyös - Belváros
Leírás

Eladásra kínálunk egy 991 m2-es telken fekvő, 350 m2-es alapterületű üzleti célú ingatlant Gyöngyös frekventált helyén a Török Ignác utcában, melyben összesen 5 üzlet és 2 lakás található.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel a városközponthoz és a buszmegállóhoz, egy nagy gyalogosforgalmú utcában, ahol napi szinten sok ember áthalad.

Az ingatlan ideális választás lehet azoknak a befektetőknek, akik szeretnének egy frekventált helyen lévő üzleti ingatlant vásárolni, mely könnyen megközelíthető és számos potenciális vásárlóval rendelkezik, így az ingatlan sokoldalú lehetőségeket kínál az üzleti tevékenységek számára.

Nagy előnye az ingatlannak, hogy nemrégiben napelemek kerültek felhelyezésre, melyek az épület villamosenergia szükségletét szinte teljes egészében fedezik. (éves szinten 20.000 Kw/h áramot termel) A belső udvar több gépjármű parkolására is lehetőséget ad.

A hátsó kertrész jelenleg még kiaknázatlan terület, melyből többszáz négyzetméter még beépíthető (a teljes telek 60%-a), lehetőséget biztosítva további lakrész vagy üzleti célú létesítmény kialakítására.

Az ingatlan környezete aktív, dinamikus városi életet biztosít, így befektetők és vállalkozók számára egyaránt vonzó lehetőség lehet.

Az ingatlan minden helysége hosszú évek óta ki van adva, minden bérlővel hosszútávú szerződés van kötve, így az új tulajdonosának azonnal pénzt termel. Lehetőség van albetétesítésre is, ami megbeszélés tárgyát képezi.

További kérdés esetén, illetve ha meg szeretné tekinteni a létesítményt ne habozzon, hívjon bizalommal!

Eladó — Iroda
  • Alapterület:350 m2
  • Hirdetés #:398738
  • Eladási ár
  • 149 000 000 Ft
    425 714 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel