Barion Pixel

Eladó, iroda, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyírpazony

Cím
Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4531 Nyírpazony
Épület
Építési év2010 év
Leírás

Eladásra kínálok Nyírpazony külterületén, a 4-es főút mellett, egy 6731 nm-en elterülő telephelyet, melyen jelenleg kőmegmunkáló tevékenységet folytatnak.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megye székhelyétől Nyíregyházától 7 km-re fekszik ,egy dinamikusan fejlődő nagyközségben, ahol sorra épülnek az ingatlanok, a két település gyakorlatilag összeépült. A Román,Szlovák és Ukrán határ közelében, kiváló infrastruktúrával rendelkezik.

Elhelyezkedése ideális: A 41-es főútvonaltól 5 km-re, a 4-es főútvonaltól 0 km-re, az M3-as autópálya Nyíregyháza-Keleti lehajtójától 10 km-re helyezkedik el.

A telephelyen található:

- egy 131 nm-es családi ház - egy iroda - egy 244 nm-es, és egy 192nm-es kőmegmunkáló épület - számos parkolóhely

A családi ház 2010-ben épült téglából, jelen pillanatban irodaként van bejegyezve, mely átminősíthető lakóingatlanná. A házat parkosított udvar veszi körül, ahol egy kemencés filagória lett kialakítva. Az udvarrész térkövezett,elektromos kovácsolt vaskapuval rendelkezik A ház építése során magas minőségű anyagokat használtak,a burkolatokhoz túlnyomó többségben márványt használtak fel. A ház alatt található, egy 11 nm-es pince, amelybe a nappaliban található márvány lépcső vezet le, ahol egy bárpult is ki lett alakítva.

Az ingatlan fűtéséhez a gázcirkó kazán mellett vízteres kandalló is használható. Kialakításakor az esztétikum mellett,törekedtek az élhető terek kialakítására,a praktikumra: gardróbszoba,beépített szekrények,háztartási helyiség,külön mosdó,kádas-zuhanyzós fürdőszoba.

A telephelyen található még egy 25 nm-es iroda,amelyben konyha, és egy WC is ki lett alakítva. Az iroda teljesen alápincézett.

A telephely Nyugati végében található a két csarnok, ahol jelenleg kőmegmunkálás folyik. Mindkét csarnokban található öltöző, WC, zuhanyzó,raktár és iroda is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, vagy további információra van szüksége, keressen, akár hétvégén is! .

Eladó — Iroda
  • Alapterület:131 m2
  • Hirdetés #:86533
  • Eladási ár
  • 155 000 000 Ft
    1 183 206 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel