Eladó, lakás, Pest, Budaörs

Cím
Magyarország, Pest, 2040 Budaörs Váltóőr utca
Épület
AltípusTéglaÉpítési év2018 év
Szintek száma2
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaÚjszerűFűtésVillanyfűtés
Komfort típusÖsszkomfort
Általános adatok
KilátásPanorámásParkolásKültéri parkoló
Helyiségek
Szobaszám2Félszobák száma2
Leírás

Eladó Budaörs Kamaraerdei részén 80 nm-es újszerű 2018-as építésű családi ház, amely egy 472 nm-es telken található. A ház 2 bejáratú, 2 emeletes, 2+2 fél szobás földszint: 1+ fél szoba, konyha, fürdő WC egyben emelet: 1+ fél szoba, előszoba, konyha, fürdő, WC külön Az ingatlanhoz tartozik egy 20 nm-es pince, amely félig benyúlik a ház alá. Az emeleten minden helységben légkondicionáló berendezés található, a fűtés energiatakarékos elektromos, de igény esetén gáz is lehetséges. Az ingatlan csendes utcában jó környéken helyezkedik el Budaörs Kamaraerdei részén. A ház 2018-ban épült, 20 cm hőszigeteléssel, 2 rétegű műanyag nyílászárókkal, valamint riasztóberendezéssel van ellátva. Az ingatlan kiváló 2 generációs családi háznak, de akár bérlőkkel együtt is eladó, kiváló befektetési lehetőség.

Extrák: kerthasználat,panoráma,boltok a közelben,bútorozott,csendes környék,étkező,jó közlekedés,két bejárat,klíma,különnyíló szobák,modern szigetelés,padlófűtés,pince,riasztó,szigetelt épület,új nyílászárók,kocsibeálló

Eladó — Lakás
  • Alapterület:80 m2
  • Szobaszám:2 + 2 fél
  • Hirdetés #:5710
  • Eladási ár
  • 43 000 000 Ft
    537 500 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel