Eladó, lakás, Fejér, Székesfehérvár

Cím
Magyarország, Fejér, 8000 Székesfehérvár
Épület
AltípusTéglaÉpítési év2024 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaÚj építésű
Általános adatok
KilátásKertre nézőTájolásdélnyugat
Helyiségek
Szobaszám3
Leírás

VADRÓZSA LAKÓPARK MAGAS MINŐSÉGŰ, KORSZERŰ OTTHONOK, AHOL A TERMÉSZET TALÁLKOZIK A MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL.

ŐSFÁS, ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN, A SÓSTÓ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET HATÁRÁN, MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSEL ÉPÜLŐ LAKÓPARK, MELYBEN TALÁLKOZIK A TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZET NYÚJTOTTA NYUGALOM A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL. EGYSZERRE NYÚJT LEHETŐSÉGET A TERMÉSZET ZAVARTALAN NYUGALMÁRA A BELVÁROS ÉS AZ AUTÓPÁLYA GYORS ELÉRHETŐSÉGÉNEK LEHETŐSÉGE MELLETT.

A Vadrózsa lakóparkból közvetlenül megközelíthető a Sóstó Természetvédelmi Terület, amely szerves részét képezi a város életének. Különleges védett élőlények, madárfajok, növények találkozásának színhelye, a város zöld szigete. A lakópark neve is a területen őshonos növényre a vadrózsára utal. A nyolc kilométer hosszú interaktív tanösvény kiváló lehetőséget nyújt az esti kutyasétáltatáshoz vagy egy könnyű sétára, feltöltődésre egy fárasztó nap után.

A kétszintes 24 lakást magába foglaló épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden vásárlói igényre, elképzelésre nyújtsanak megfelelő alternatívát. A különböző alapterülettel és belső elrendezéssel rendelkező lakások között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A kisebb alapterületű lakásoktól kezdve a tágas, minden igényt kielégítő 130 négyzetméter alapterületűig minden megtalálható a kínálatban.

A minőség kiemelten fontos a tervezés és a kivitelezés folyamatában. Magas műszaki tartalommal, minőségi anyaghasználattal és magas szintű szakmai kivitelezéssel történik a projekt megvalósítása. - Minden lakás külön hőszivattyúval rendelkezik, a teljes alapterületen padlófűtésrendszer kiépítésével. - Lakásonként mennyezethűtés kerül kialakításra. - A lakások külön szellőztetőrendszerrel is rendelkeznek. Korszerű, minimális energiaigényű, fenntartható otthonok kerülnek kialakításra, amelyek hosszútávon is értékállóságot biztosítanak a leendő tulajdonosok számára.

A kényelmes terekkel, kiváló belső elrendezéssel rendelkező lakások zöld terekre nyíló tágas teraszokkal és erkélyekkel rendelkeznek. Nagyobb méretű fák és növények találhatóak a lakópark belső területén, a szabadon maradó zöldterületek pedig parkosításra fognak kerülni összhangot létrehozva a külső környezettel. A társasházhoz tartozó zárt telekrészen, parkosított zöldterületen közösségi tér és játszótér fogja biztosítani az ott lakók kényelmét. A lakóparkban igény szerint zárt autóbeállóhelyek, garázsok vásárolhatók a lakások mellé, illetve zárt udvari parkolóhelyek állnak a lakók rendelkezésére. Tárolóhelyiségek is kialakításra kerülnek különböző alapterületekkel, amelyek szintén igénybevehetők lesznek a lakópark tulajdonosai számára.

A lakópark egy teljesen körbekerített területen fekszik, ahova a bejutás csak a lakók részére lesz elérhető, így nyújtva kényelmet és biztonságot az itt élők számára.

Az előértékesítési szakaszban, jelentős árkedvezmények vehetők igénybe, mellyel rendkívül kedvező áron juthat újépítésű ingatlanhoz, melynek a megvásárlásával már az átadásig komoly értéknövekedést realizálhat. Az ingatlanok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, befektetési céllal történő vásárlásra is tökéletes lehetőséget nyújtanak.

A hirdetésben szereplő lakás 66 négyzetméter lakótérrel rendelkezik, amelyhez kapcsolódik egy 5 négyzetméter alapterületű erkély. A lakás magába foglal többek között egy kényelmes méretű nappal-étkező-konyhát, egy gardróbhelyiséget, hálószobát, fürdőszobát.

Bővebb információért várom jelentkezését!

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Extrák: erkély

Eladó — Lakás
  • Alapterület:66 m2
  • Szobaszám:3
  • Hirdetés #:399711
  • Eladási ár
  • 55 100 000 Ft
    834 848 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel