Eladó, mezőgazdasági terület, Veszprém, Pápa

Cím
Magyarország, Veszprém, 8500 Pápa
Leírás

Eladásra kínálunk Pápa kedvelt zártkerti részén 1920 nm-es ingatlant, melyen kivitelezési munkák elkezdődtek.

Az öreghegy csendes részén, az Igal lakótelep közelében található a telek. Aszfoltos úton könnyen megközelíthető, a közelben buszmegálló, kereskedelmi egységek gyalogosan elérhetők.

A telken pár éve elkezdődött az építkezés, melynek tervdokumentációi a vételár részét képezik. A tervben egy 42,5 nm hasznos alapterületű gazdasági épület szerepel, mely tárolókból, konyhából, fürdőszobából, WC-ből, és közlekedőből áll. Az épülethez kapcsolódik két terasz, melyek összesen 40 nm tesznek ki. Megtörtént az épület alapozása, a lábazat részben készült el. Szintén a vételár részét képezik a telken lévő építőanyagok, melyek a folytatáshoz szükségesek, 17 raklap tégla falazó elem, a Bramac tetőcserép, és a kavics. A villamos energia ellátást három fázisú villany, a vízellátást fúrt kút biztosítja. Művelésből kivonásra került 400 nm-es terület, de jelenleg a többi részen se folyik gazdálkodás.

Az 1920 m-es telekhez kapcsolódik még, két, külön helyrajzi számon lévő lévő 290 nm-es terület, melyből az egyik útként szolgál.

Várom megtisztelő hívását, ha felkeltette érdeklődését a hirdetés.

Eladó — Mezőgazdasági terület
  • Hirdetés #:399315
  • Eladási ár
  • 9 900 000 Ft

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel