Eladó, nyaraló, Pest, Nagymaros

Cím
Magyarország, Pest, 2626 Nagymaros
Épület
Építési év1972 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaFűtésVillanyfűtés
VillanyVan
Általános adatok
Tájolásdélnyugat
Helyiségek
Szobaszám2
Leírás

Nagymaroson, a Kálvária lépcső tetején , hihetetlen panorámával rendelkező otthon keresi új gazdáját! Nagymaros, Budapesttől 40 perc autó és vonat távolságra található, a 12-es út mentén. A háztól a vonatig 5-8 perc séta, innen Budapest Nyugati pályaudvarra juthatunk, vagy akár kiruccanhatunk Pozsonyba.

Az ingatlan, egy nagykapuval elzárt utcában található, ide idegenek nem léphetnek be. A ház udvarára úszókapun keresztül, akár két autóval is beállhatunk. Erről a pontról is kiváló a panoráma a visegrádi várra. A telek 488 nm területű, nagy része füves. A ház mindkét oldalán óriási, egyenként 24 nm-es teraszról csodálhatjuk a Dunakanyart. A belső terasz alatt, egy szuterén van, ahova a víz, áram szintén be lett kötve. Bár a ház a 70-es években épült, két éve a teljes felújítása megtörtént, vezetékek, nyílászárók teljesen újak, kapott egy 10 cm-es dryvit szigetelést is. Az eredetileg lapos tetős épületre új sátortető került, beton cseréppel, ennek a beépítése az új tulajdonosra vár, víz, villany a tetőtérben van, sok anyag is rendelkezésre áll ( Ytong tégla,lambéria, faanyag) A nagy teraszról léphetünk be a tágas, világos nappaliba, itt helyet kapott egy dolgozó sarok is, ahol nehezen koncentrálhatunk a munkánkra, hiszen a vár, a Duna látványa, biztosan leköti majd a figyelmünket. Nagy méretű teraszajtón keresztül vezet az út a többi helyiségbe, jobbra a háló, szembe a konyha, és a zuhanyzós fürdő található. Az épület fűtése, hűtése minőségi klímával megoldott. Vezetékes víz, villany van, csatorna nincs,helyette egy óriási emésztővel lehet a csatornadíjat megspórolni. A terület zártkerti besorolású, nem kifüggesztéses,gazdasági épülettel, Csok-ra nem alkalmas. Ajánlom azoknak, akik szeretik a nyugalmat, de ha a város nyüzsgésére vágyik, pár perc sétára az is elérhető. Aki befektetésben gondolkodik arra is kiváló lehet.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen, akár hétvégén is, ilyen csodával nem fog találkozni!

Közművek: víz,villany

Eladó — Nyaraló
  • Alapterület:51 m2
  • Telekterület:488 m2
  • Szobaszám:2
  • Hirdetés #:399417
  • Eladási ár
  • 49 800 000 Ft
    976 471 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel