Eladó, nyaraló, Veszprém, Badacsonytördemic

Cím
Magyarország, Veszprém, 8263 Badacsonytördemic
Épület
Építési év1960 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapota
Általános adatok
Tájolásdél
Helyiségek
Szobaszám1
Leírás

Badacsonytördemicen kínáljuk megvételre ezt a jó állapotú kis pince-présházat bámulatos balatoni, szigligeti, szent györgy-hegyi és badacsonyi panorámával.

A külterületi telek teraszos, 2797 nm-es, tulajdoni lapon szőlő, gazdasági épület. A Bujdosók lépcsője alatt egy úttal található terület végig aszfaltos, végül kb. 70 méteren murvás úton könnyen megközelíthető.

A boltíves, száraz kőpince alapterülete 24 nm, ugyanekkora a bruttó alapterülete a tetőtéri, lambériás lakrésznek is. A lakószint egy nagy és két kisebb helyiségből áll. Villany bevezetve, víz ciszternából megoldott.

A ház melletti és mögötti teraszról is már csodás a balatoni panoráma, de a telek közepéről és tetejéről elképesztő a 360 fokos balatoni-tanúhegyi kilátás és a badacsonyi bazaltorgonák közelsége.

A strand, a tördemic-lábdihegyi kikötő is jól látszik, és 20 perc gyalog távra található. Számos neves és családi pincészet van sétatávra, kirándulási lehetőségekben pedig abszolút bővelkedik a hegy.

Badacsonytördemic a Badacsony északnyugati oldalán, a 71-es főút mentén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Központján áthalad a részben macskaköves „Római út”. Egyik oldalán a hangulatos, zegzugos utcácskák lefutnak a Balatonig, míg másik oldalán a magasba törnek fel a Badacsony szoknyáján. A bor és bazalt bölcsőjeként ismert település számos kikapcsolódási lehetőséggel, bor és gasztro célponttal rendelkezik. Ha egy emberi léptékű nyaralót keres békés környezetben, és szeretné a Balaton türkiz kékjét és a csodás naplementéket élvezni nap, mint nap, ez az ingatlan tökéletes választás.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Közművek: villany

Eladó — Nyaraló
  • Alapterület:40 m2
  • Telekterület:2797 m2
  • Szobaszám:1
  • Hirdetés #:399397
  • Eladási ár
  • 49 000 000 Ft
    1 225 000 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel