Eladó, nyaraló, Zala, Gyenesdiás

Cím
Magyarország, Zala, 8315 Gyenesdiás
Épület
Építési év1990 év
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaFűtésCirkó
GázVanVillanyVan
CsatornaVan
Általános adatok
Tájolásnyugat
Helyiségek
Szobaszám5
Leírás

KIEMELT MEGBÍZÁS A Balaton északi partján, Gyenesdiáson ajánlom figyelmükbe ezt a családi házat. Tégla építésű, szigetelt. Összközműves. A település Balaton felőli részén található, csendes egyirányú utcában. Bolt, óvoda, iskola, strand pár perces sétával elérhető. Nappali, három szoba, kettő fürdő szoba. Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott. Jó elosztású és elrendezésű családi ház. Nyaralónak és életvitel szerű ott lakásra egyaránt kiváló megoldás. Kertje jó méretű, parkosított, bekerített. A házban ki lett alakítva egy garázs is. Alsó szinten konyha, étkező, nappali, szoba és fürdő-wc található. Az emeleten fürdő és három szoba kapott helyet.

-nappali, három szoba, kettő fürdő -gáz-cirkó fűtés -tégla építés, szigetelt -jó méretű parkosított kert -alsó Gyenesdiás

A település két vasúti megállóval (Gyenesdiás és Alsógyenes) kapcsolódik a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalhoz. A Tapolca és Keszthely között közlekedő személyvonatokon kívül több távolsági járat is megáll a két megállóhelyen, így összeköttetésben áll Celldömölkkel, Szombathellyel, Kaposvárral és Péccsel, valamint nyáron Sopronnal is. A települést kelet-nyugati irányban a Balaton északi partján végigfutó 71-es másodrendű főút szeli át. Autóbuszközlekedése sűrű, mivel több Keszthely felől induló elővárosi, helyközi és távolsági járat érinti a települést, de emellett a keszthelyi 1-es jelzésű helyi járat is kitér a község felé. Gyenes és Diás 1840-ben egyesült, így létrejött az önálló önkormányzattal bíró Gyenesdiás, amely 1871-ben kapott önálló iskolát. A település lakossága még a 20. század elején is szinte kizárólag mezőgazdaságból élt. A község modernizációja 1945 után zajlott le, melynek egyik legfontosabb lépése 1954-ben az évek óta a Balaton legjobb strandfürdőjének megépítése volt. Azóta az idegenforgalom vált a település fő jövedelemforrásává.

Hívjon bizalommal!

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Eladó — Nyaraló
  • Alapterület:206 m2
  • Telekterület:1000 m2
  • Szobaszám:5
  • Hirdetés #:399393
  • Eladási ár
  • 129 000 000 Ft
    626 214 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel