Eladó, telek, Somogy, Fonyód

Cím
Magyarország, Somogy, 8640 Fonyód
Leírás

Fonyód a déli part egyik legkedveltebb települése. Különlegessége, hogy a déli parton csak itt találhatóak hegyek, melyek tetején kilátókból csodálható meg apáratlan Balatoni panoráma. Fonyóddal szemben található as Badacsony, ahova gyalogos komppal át lehet jutni. Tervben van autós komp kialakítása is. Fonyód városa kiemelkedően jó infrastruktúrával rendelkezik. Fejlődő a fonyódi gasztronómia, itt található az "A konyhám" nevű fine dining étterem. Balaton nagy nevezetessége a fonyódi piac, több 10 km-ről érkeznek ide a vásárlók szombaton és szerdán. Középiskola, szupermarketek (Lidl, Spar) is találhatóak itt, tehát alkalmas állandó lenttartózkodásra. A vasút pár éve teljesen felújított, a személyvonatok ennek köszönhetően szinte hangtalanul suhannak. Az 1800-as évek végén létesült a Béla-negyed, a Balaton első villanegyede. Sipos hegyen és a Várhegyen, ősfás környezetben számos villa épült, sokuk műemlék. A Béla-negyed mentén halad a Szaplonczay sétány, 5 percre az Árpád-strandtól, ami szabadstand. Ez a déli part egyik legkultúráltabb szabadstrandja, amely különlegességét a vele szemben látható Badacsony adja. Emellett található Fonyódon kutyás strand is.

Az ingatlan Fonyódliget központjában található, közelében a Fonyódliget megállóval. Négy szomszédos telekből áll, melyekre tervek készültek négy társasházra. Ezek jogerős építési engedéllyel rendelkeznek. Összesen 94 lakást terveztek. A lakásmix piacképes, többnyire nappali + 1 háló, ami a legkeresettebb a Balaton-parton. A társasházak Fszt+2 emelet felosztásúak, nincs lift, nincs pinceszint, nincs zárt garázs, így olcsón megépíthető. A design a ma keresett minimál stílus. A szabadstrand kb. 120 méterre található. Az elmúlt években sikeres projektek épültek Fonyódon, pl. Sunset resort, Liget Residence.

Nettó eladható lakás 4233 m2, erkély 1648 m2, kert 1407 m2.

Várjuk szíves érdeklődését!

Eladó — Telek
  • Telekterület:6710 m2
  • Hirdetés #:399683
  • Eladási ár
  • 550 000 000 Ft
    81 967 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel