Eladó, telek, Zala, Gyenesdiás

Cím
Magyarország, Zala, 8315 Gyenesdiás
Leírás

A Balaton közelében Gyenesdiáson telek eladó!

Gyenesdiáson, rendezett, központi utcában eladó egy balatoni panorámás, építési telek, közművekkel.

A telek adottságai: - 1497 nm, jelenleg gyümölcsfák találhatók rajta - 6 méter homlokzati beépíthetőség - Lke-2 építési övezetbe tartozik, 30% beépíthetőséggel (lakóépület,nyaraló, ikerház stb. építhető rá) - Víz bekötve, minden egyéb közmű az utcán található - utcafronti szélessége 30 méter - a tulajdoni lapon kivett beépítetlen területként van nyilvántartva, per és tehermentes - az utcán csapadékcsatorna fut végig - a Balatonpart kb. 1 km távolságra van.

Gyenesdiás a Keszthelyi-öböl északi partján, közvetlenül Keszthely mellett és 8 km-re Hévíztől, szép természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység, délről a Balaton határolja. Keszthely és Hévíz szomszédságában fekvő település kiváló lehetőségeket nyújt a pihenni, szórakozni, sportolni, kirándulni vágyók számára. A diási Játékstrand – amely évek óta folyamatosan birtokolja a Kék Hullám zászlót – mára a környék egyik legszebb strandja.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, várom megtekintésre!

Eladó — Telek
  • Telekterület:1497 m2
  • Hirdetés #:399705
  • Eladási ár
  • 58 900 000 Ft
    39 345 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel