Eladó, üzlethelyiség, Heves, Gyöngyöshalász

Cím
Magyarország, Heves, 3212 Gyöngyöshalász
Leírás

Eladásra kínáljuk Gyöngyöshalászon, a festői Mátra lábánál található 450 m2-es bevezetett étterem és rendezvényházat. Az ingatlan teljesen alápincézett, ami a 200 m2-t meghaladó alapterületével rendezvényteremként is hasznosítható, így sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál, legyen szó vendéglátásról vagy rendezvényszervezésről.

Az ingatlan konyhai része, egy 53 m2-es raktárból és öltözőből áll, valamint magából a konyhából, ami 37 m2-es és kiváló beosztású, így minden igényt kielégít, amely a vendéglátó személyzet professzionális kiszolgálásához szükséges. Ez lehetővé teszi a zavartalan és hatékony munkavégzést, biztosítva a vendégek 92 m2-es étteremrészben történő magas szintű kiszolgálását.

Ez a befektetési ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik egy jól bejáratott vendéglátóhelyet keresnek egy nyugodt, gyönyörű környezetben. Tökéletes helyszín esküvők, családi események, céges rendezvények lebonyolítására, ahol a vendégek élvezhetik a Mátra szépségét és a falusi vendégszeretetet, köszönhetően a csodálatos környezetnek és a tágas helyiségeknek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, invesztáljon egy sikeres vállalkozásba, vagy valósítsa meg saját elképzelését!

Jelenleg az ingatlant bérlik, és étteremként üzemel, de a bérlővel egyeztetve a konyhai gépek is megvásárolhatók.

#vendéglátás #Mátralába #befektetés #rendezvényamártában #csapatépítés #cégesbuli #étterem #mátraiélmény #esküvőhelyszin #szülinap #üzletiingatlan #ingatlan #mátraaljaibefektetés

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:451 m2
  • Hirdetés #:399565
  • Eladási ár
  • 209 000 000 Ft
    463 415 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel
Tipp
Regisztráljon oldalunkon, mint kereső és ezzel célzott a feltételeknek megfelelő ingatlanokról kaphat ajánlatokat.
Nem szeretnék több tippet