Eladó, üzlethelyiség, Nógrád, Balassagyarmat

Cím
Magyarország, Nógrád, 2660 Balassagyarmat
Leírás

Étterem Balassagyarmat központjában!

Eladásra kínálunk Balassagyarmat központjában a közintézményektől karnyújtásnyira található, a lakkosság által is igen kedvelt éttermet.

Kiváló befektetési lehetőség a "Legbátrabb Város" gasztronómiai élményeinek fokozására, hiszen a város lakossága közel 15.000 fő lakossága és több a térségben is kiemelkedő fesztiváloknak és eseményeknek ad otthont. A kereskedelmi egység egy jól felszerelt, a jogszabályi előírásoknak megfelelő konyhával van ellátva amely alkalmas hideg és melegkonyhai készítmények elkészítésére. Az épületben kettő jól elkülöníthető terem van, amely alkalmas egyszerre több társaság vendéglátására. Jelenlegi tulajdonosa úgy zárta be az éttermet, hogy az napokon belül újra nyitható, amelyet a lakosság és az idelátogatók várják a legjobban.

Balassagyarmat Nógrád vármegye észak-nyugati részén fekszik és a térség központja, éppen ezért a vonzáskörzet és a turisták által igen kedvelt település.

Amivel segíteni tudjuk az ingatlanvásárlását:

-ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés - jogi háttér - földhivatali ügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány készítése

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:202 m2
  • Hirdetés #:399722
  • Eladási ár
  • 79 500 000 Ft
    393 564 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel
Tipp
Ha ingatlant hirdet, érdemes kiemelési szolgáltatásokat igénybe venni, amivel figyelemfelkeltőbb a hirdetése.
Nem szeretnék több tippet