Eladó, üzlethelyiség, Pest, Üröm

Cím
Magyarország, Pest, 2096 Üröm
Épület
Építési év1985 év
Leírás

Remek lehetőség azoknak, akik egy jómódú környéken szeretnének saját vállalkozást!

AZ INGATLAN

Jó állapotú, 66 m²-es, 1985-ös építésű. Egy társasház földszinti részén található. Elosztását tekintve egy 22 m²-es fogadótérbe lép be a vendég. Itt a bárpult mellett végighaladva lehet továbbjutni egy boltíves kőburkolatú 37 m²-es helyiségbe. Az ingatlan végében található a személyzeti, a női és a férfi mosdó. A vendéglátó egység jelenleg 40 fő fogadására alkalmas, a bejárat előtti területen további kellemes kiülős rész alakítható ki. A vastag falak gondoskodnak a ház többi lakójának nyugalmáról, illetve télen jó hőtartó, a nyári kániklában pedig frissítő hűvös érzetet biztosít. A fűtés modern hűtő-fűtő klímával van megoldva. A téli hónapokban a havi villanyszámla 33 000 Ft, nyáron 24 000. Közös költség nincs. Az ár magában foglalja a helyiség teljes berendezését is.

LOKÁCIÓ

Üröm központjában, forgalmas, rendezett környéken található. Buszmegálló, ABC, posta, közösségi ház, könyvtár, iskola, templom 200 méteren belül!

A bejáratott, állandó kultúrált vendégkör, a kiváló elhelyezkedés, a jó tömegközlekedés és az elmúlt 30 év stabil nyereséges működése garancia a vállalkozás sikeres folytatásához! Az ingatlan továbbá alkalmas akár cukrászda, teaház, masszázs szalon, barkácsbolt, kerékpárüzlet stb. kialakítására is.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal és nézze meg személyesen! Biztos vagyok benne, hogy a megtekintés végeztével, jó szájízzel fog távozni ebből a bájos kis borozóból! :)

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:66 m2
  • Hirdetés #:399395
  • Eladási ár
  • 25 000 000 Ft
    378 788 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel