Eladó, üzlethelyiség, Somogy, Kőröshegy

Cím
Magyarország, Somogy, 8617 Kőröshegy
Épület
Építési év2015 év
Leírás

A étteremben jelenleg két különálló egység üzemel, egy bisztró és egy streetfood étterem. Asztalnoknál összesen 60+20+25 főt kb, tehát kb 100 főt tud leültetni, ezen kívül kb +150 főt egyéb ülőalkalmatosságon.

A bisztró alapvetően helyi alapanyagokra épít, egész éves nyitvatartással, de csak szezonálisan van nyitva heti 7 napot. Ülőhely a streetfood részen: 60 fő + 150 fő babzsákon, pokrócon, függőágyakon A bisztró részen: 20 fő az étteremben, 25 fő a teraszon.

A napelemrendszernek, fűrt kútnak és a szikkasztó bővítésének köszönhetően az étterem gyakorlatilag önfenntartó, egyedüli fix rezsiköltség a hulladék elszállítás költsége. Fűtés hőszivattyúval lehetséges, két teljesen felszerelt konyhával, hűtőkamrával és ipari elszívóval felszerelt modern étterem. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van megosztva, egy -egy számon az étterem, parkoló, és a napelemes területet.

Az étterem egyedüli panorámával, elhelyezkedésével kitűnik a helyi és a Balatoni vendéglátóhelyek közül is. Nem "csak egy étterem", hanem egy soha vissza nem térő lehetőség, hiszen nincs még egy ilyen.. Az ingatlan új tulajdonosát keresi, aki az álmot tovább álmodná, mert sajnos a jelenlegi tulajdonosnak már nincsen rá lehetősége...

Az üzleti tervhez szükséges adatok titoktartási nyilatkozat aláírásával megismerhetőek.

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:268 m2
  • Hirdetés #:399213
  • Eladási ár
  • 339 000 000 Ft
    1 264 925 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel