Eladó, üzlethelyiség, Somogy, Szólád

Cím
Magyarország, Somogy, 8625 Szólád
Leírás

A Balatontól 5 km, Somogy megye szép dombjai között Szólád központjában Panzió, meleg konyhás konyha és élelmiszerüzlet tulajdonjoga eladó. Az ingatlan szépen karbantartott, mutatós 2 épületből, és egy nagy méretű parkolóból áll. Mindkét épület bérbe van adva, hogy az épület állagmegóvása okán. Az épületeket, a belső helyiségeket felújították 2019-ben, és folyamatosan karbantartják a használatuk mellett. Szólád központjában, jól megközelíthető, jól látható helyen található az eladó épület együttes. A település élelmiszer kiskereskedelme itt történik. A meleg konyhás részen rendezvényekre készítenek ételeket, éttermi rész nem működik. Az Apartman részeken 8 db, fürdő szobás, wc-s szoba van kialakítva, amelyeket áprilistól, szeptember végéig szívesen bérelnek a visszatérő vendégek. A jelenlegi tulajdonos alacsony bérleti díjon adja bérbe az ingatlant, fontos szempontként, hogy a bérlők az ingatlan részek karbantartásáról, állagmegóvásáról megfelelően gondoskodjon. Az épületnek két szárnya van, melyet egy nagy, zárt terasz köt össze.

A főút felőli oldalon lévő épületszárny, utcafronti részén a település élelmiszer üzlete üzemel. Az élelmiszerüzlet felet van kialakítva a meleg konyha (előkészítő, hűtő, egyéb raktárhelyiségekkel) valamint a Panzió recepciója és egy reggeliző rész asztalokkal székkel. A falakon szép, a somogyi tájakra jellemző hangulatokat keltő tárgyakkal, festményekkel. A recepció és reggeliző felett 5 vendégszoba van kialakítva. A mellékutca fronton lévő épület szárny alatt egy 30-40 fő befogadására kialakított borospince van. A borospince előterében vendégtér és vizesblokkok találhatóak. A borospince és helyiségei szárazak, tiszták, az élelmiszer üzlet raktározásra használja. A borospince felett rendezvényterem, kiszolgáló helyiségek. Az emeleten 3 fürdőszobás vendégszoba található.

Az ingatlan teljes közmű ellátottsága készen van, víz, villany, csatorna és gáz közművek elérhetőek. A ház hűtése és fűtése klímaberendezésekkel megoldott. A villamos energia ellátást komplett napelem rendszer biztosítja.

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:480 m2
  • Hirdetés #:399338
  • Eladási ár
  • 443 230 000 Ft
    923 396 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

^ Fel
Tipp
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
Nem szeretnék több tippet