Barion Pixel

Eladó, üzlethelyiség, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tiszatelek

Cím
Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4487 Tiszatelek
Épület
Építési év2000 év
Leírás

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H449891 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm.

Tiszatelek legszebb részén kínálom megvételre: a Tisza folyó partján,-Tiszatelek-Tiszaberceli Ártér területén-, ezt a jelenleg is üzemelő (működési engedéllyel rendelkező), a vidéki turizmus minden igényét kielégítő épület együttest. A település Nyíregyháza és Kisvárda városhoz egyaránt 30 perc autóútra található.

Az épület együttes elemei:

● PANZIÓ, kétszintes 37 férőhelyes + pótágyakkal -2005- ben téglából épült szigetelt cseréppel, klímával felszerelt épület, - alsó szinten: 6 szoba hozzátartozó vizesblokkal ( egy szobához mozgáskorlátozott mosdó), közösségi tér,konyha,kiszolgáló helyiségek A zárószinten: - 5 szoba , mindegyikben fürdőszoba+ WC-vel,és közlekedő helyezkedik el

A hozzá kapcsolódó, parkosított udvaron 9 parkolóhely lett kialakítva.

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: UZ014778. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm.

●A CSÁRDA

40 vendég ellátására,a zárt étteremben van lehetőség, a teraszon 80-100 fő részére a hely biztosított, konyhája az előírásoknak megfelelően lett kialakítva. A fűtése cserépkályhával és villanykályhával megoldott.

● A különálló VENDÉGHÁZ szigetelt,2 szobás, konyhával, vizesblokkal ellátott.

Hozzátartozó udvarrész, gépkocsibeálló rendelkezésre áll.

●Családi HÁZ I. szintes,1993-ban téglából épült, 4 szobás szaunával rendelkezik.

●Családi ház II. Egy tágas szobával, zuhanyozó és WC -vel rendelkezik.

200 barackfával beültetett 5837 m2-es kertben.

Az épület együttes közel 1,1 ha területen helyezkedik el.

Az ingatlanban található bútorok és berendezési tárgyak külön megállapodás részét képezik.

A település infrastruktúrája kiváló, minden szolgáltatás,oktatási-nevelési intézmény elérhető!

Hívjon, akár hétvégén is!

Eladó — Üzlethelyiség
  • Alapterület:600 m2
  • Hirdetés #:86521
  • Eladási ár
  • 195 000 000 Ft
    325 000 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel