Eladó, ház, Somogy, Látrány

Cím
Magyarország, Somogy, 8681 Látrány, Templom u.
Épület
Építési év1972 évSzintek száma1
Műszaki adatok
FűtésEgyébGázVan
VillanyVanCsatornaVan
Általános adatok
Tájolásdél
Helyiségek
Szobaszám3
Leírás

Olcsó családi ház Látrányban!

Látrány központjában eladó egy 90 m2-es, tégla építésű felújítandó családi ház, ami a település központjában van, s ezáltal gyalogosan elérünk minden fontos közintézményt /iskolát, óvodát-bölcsödét, postát/ élelmiszer üzletet, s igy nem kell napi szinten használni az autónkat. Maga az ingatlan egy nyeregtetős épület, mely a 70-es évek elején épült, mára azonban már igy nem használható, teljes körű felújítást igényel. Kezdve a víz- és villanyvezetékekkel, ajtó-ablakcserével, szigeteléssel, tetőszerkezet-, s a belső terek felújításával.

A telek mindössze 380 m2 nagyságú, könnyen karban tartható, virágos kert, hobbi konyhakert kialakítása után már csak a hintaágy és a gyerekeknek való játszótér elkészítése aktuális lehetővé téve ezáltal egy életvitel szerű ott élést is egy család számára.

Látrány mindössze 6 km re van Balatonlelle szélétől /ahol több szupermarket, bank, üzlet található/ növelve ezáltal komfortérzetünket a minden napokban.

Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, víz, villany, gáz /a falon/ és a csatorna is rendelkezésre áll. Csak a dolgos kezek hiányoznak, melyet pótolhat.

Várom hívásukat, ha egy olcsó ingatlant keresnek, melynél saját elképzelésüket szeretnék megvalósítani családjuk számára! Tel: 30/ 4748 - 476

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Közművek: villany,gáz,csatorna

Eladó — Ház
  • Alapterület:90 m2
  • Telekterület:380 m2
  • Szobaszám:3
  • Hirdetés #:5838
  • Eladási ár
  • 16 500 000 Ft
    183 333 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel