Gyakran ismételt kérdések


Az ingatlantender.hu hirdetési portálon 2 db aktív ingatlanhirdetés lehet egyidőben. A hirdetésfeladás ingyenes, de regisztrálni szükséges. Regisztrációt követően, magánszemélyek azonnal hirdetést adhatnak fel, amelyben ingyenesen képeket és szöveges elemzést, adatokat, továbbá videót, illetve esetleg egyéb anyagot is feltölthetnek.
A portálon magánszemélyként 2 db hirdetés adható fel, amely 2 db különböző hirdetés lehet. E szerint, nem adható fel ugyan azon ingatlan kétszer, más paraméterekkel. Az eladó, bérbeadó megjelenés mellett lehet, kereső szereplőként is hirdetés feladása. Összesen tehát 2 hirdetés adható fel, amely lehet eladó, bérbeadó, kereső, illetve természetesen ezen...
Bővebben »
Magánszemélyként regisztráció szükséges a hirdetés feladásához. A regisztráció ingyenes és a megadott adatok után, azonnal használható az adminisztrációs felület, hirdetés adható fel.
A regisztrációt követően, megkezdhető a hirdetés feladása. A kötelező mezők kitöltésével, már megjeleníthető a hirdetés, de javasolt minél több információ megadás, hogy a látogatók minél pontosabb képet kapjanak az ingatlanról. Minden szükséges/lehetséges paraméter kitöltése után, a mentés és vagy mentés/bezár gombra kattintva, a hirdetés aktív lesz és a látogatók megtekinthetik.
Amennyiben a lejáró hirdetések hosszabbítása nem történik meg, rendszerünk archív státuszba helyezi a hirdetést. Ennek alapján, a látogatók már nem látják a hirdetést, de további 60 nap áll rendelkezésre, az újra aktiváláshoz. Ehhez be kell lépni az adminisztrációs felületre és aktív állapotra állítani a hirdetést. Ezzel további 3 hónapra ismét...
Bővebben »
A képek nagyban segítik a döntést, hogy érdekli-e a látogatót az ingatlan vagy sem. Mind a hirdető, mind a kereső szempontjából sok időt takaríthat meg az, ha képet is tesz fel a hirdetéshez az információk mellett. A kép feltöltése ingyenes.
A hirdetési fiókban megtalálható a fiók törlése link, amellyel kérhető a törlés. Amennyiben egy felhasználó nem lép be 1 éven keresztül a hirdetési fiókjába, úgy a rendszerünk automatikusan törli a regisztrációt.
^ Fel