Gyakran ismételt kérdések


Az ingatlant eladni szándékozó tulajdonosok, ugyan úgy látogatják a hirdetési oldalakat, mint a kereső személyek. Megnézik, hogy mit, mennyiért kínálnak a piacon, így igyekeznek számukra optimális eladási árat meghatározni. Ezzel egy időben, hatalmas lehetőség, hogy egy vásárló, hirdetésként megadja, hogy mit keres, hiszen ezzel az eladni szándékozók konkrétan látják, hogy...
Bővebben »
A kereső szereplők hirdetése szintén ingyenes. Valójában a magánszemély egy regisztrációt végez, ahol adhat fel hirdetést eladó/kiadó és kereső pozícióban vagy akár ebben is és abban is. Egy időben egy magánszemélynek 2 db hirdetés adható fel.
Minél pontosabb adatokat ad meg valaki, akár kínál, akár keres, annál pontosabb találat lehet a másik oldalon. Ha nagyon tág határokat ad meg valaki, nem bizalomgerjesztő és könnyen lehet, nem kap majd megkereséseket eladói oldalról, hiszen túl bizonytalan, hogy alkalmas-e ajánlatra az ingatlan.
Megadhatja a telefonos és e-mail elérhetőségé a kereső személy, de amennyiben nem szeretné, nem kötelező. Ha egy ingatlan tulajdonos vagy közvetítő iroda ajánlani szeretne egy ingatlant, lehetősége van rendszeren belül üzenetet küldeni és ennek alapján a rendszer értesítést küld e-mail-ben, hogy valaki ajánlott egy ingatlant, kérjük, lépjen be a fiókjába....
Bővebben »
Természetesen, lehetőség van arra, hogy keretbe kerüljön a hirdetés, felirattal legyen ellátva, párosítva legyen az eladó/kiadó ingatlanokkal, célzott hirdetésfigyelőt lehet alkalmazni, ahol emlékeztetni lehet vagy módosítani lehet a korábbi hirdetésfigyelőket és erről tájékoztatni az ingatlan tulajdonosokat.
^ Fel
Tipp
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
Nem szeretnék több tippet